Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Gave fra Dansk Automobil Sports Union

Le Mans 
23/06/05 

Le MansDen syvdobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen blev mandag den 20. juni hyldet på plænen i Tivoli af flere tusinde danskere.
 

Under den efterfølgende festmiddag fik Toms' Hanne overrakt et halssmykke med syv brillanter, en for hver Le Mans-sejr, af Dansk Automobil Sports Union. Smykket er fremstillet af guldsmed Kim Colding.


(Foto: DASU)

DASU's formand, Morten Bach Andersen, siger om overrækkelsen:
- Smykket er en påskønnelse af Hanne og børnenes enorme betydning for den enestående succes, Tom Kristensen har haft på alverdens racerbaner. Tom fremhæver altid opbakningen fra hjemmefronten som en meget afgørende forudsætning for sine fantastiske sejre, og smykket er DASU's måde at takke Hanne for hendes andel i Tom Kristensens flotte Le Mans-rekord, som har uvurderlig betydning for dansk motorsport.


Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •