Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ternvalt har testet

Clio Cup - DK 
23/06/05 

Clio Cup- forud for weekendens premiere på den ny Sturup Raceway
Clio Cup køreren Jesper Ternvalt, har som forberedelse til Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway, været på banen og teste.
 

Siden Juniløbet på Jyllands-Ringen for små 14 dage siden, så er Renault Clio raceren blevet tjekket op, og i tirsdag drog Ternvalt så over til den svenske bane for at få nogle testkilometer, inden der her i weekenden skal køres løb på den ny ombyggede bane for første gang.


(Foto: Motorsporten.dk)

Testen forløb uden de store problemer, og Ternvalt føler selv at han nu har et godt basis setup til banen.
"Det er en bane med mange og sjove sving, men der er ikke de store overhalingsmuligheder. Vores setup ligger ikke langt fra det vi bruger på Jyllands-Ringen, og det passer meget godt til banen, så jeg glæder mig til weekendens løb" - udtaler Jesper Ternvalt - "Jeg er dog samtidig lidt bekymret, og jeg håber at alle kørerne vil respektere hinandens linier, så ikke det ender med 'bulerace' til det første løb på Sturup Raceway."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •