Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Vidste du...?

Baner 
25/06/05 

... forud for løbet på Sturup Raceway
DTC seriens pressemand, Morten Alstrup, har igen kigget lidt i arkiverne, og fundet lidt spændende oplysninger forud for det første løb på 'New Sturup Raceway'.
 

Vidste du...?
  • at Sturup Raceway bliver den fjerde bane udenfor Danmarks grænser, som lægger asfalt til en afdeling af Danish Touringcar Championship? De tre foregående var hollandske Zandvoort samt Mantorp Park og Ring Knutstorp, der begge ligger i Sverige.
  • at Sturup Raceway bliver bane nummer syv og baneforløb nummer ni siden 1999, hvor der er blevet kørt en afdeling af Danish Touringcar Championship? Det baneforløb, der er blevet anvendt flest gange, er den gamle udgave af FDM Jyllandsringen, som har været anvendt 23 gange.
  • at Sturup Raceway er det tredje nye baneforløb, som Danish Touringcar Championship åbner? De to andre baneforløb har været Padborg Park og den længste udgave af FDM Jyllandsringen, som begge blev indviet i 2003.
  • at Jørgen Weinreich, Hammel, kan fejre jubilæum ved Copenhagen Racing Grand Prix? Løbet på Sturup Raceway bliver DTC-afdeling nummer 40 for køreren fra Team Zulu Racing.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •