Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Spansk ingeniør til DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

25/06/05 

Seat Racing Team trækker på personale fra fabrikken
Hartmann Racing har en tidligere JAS-medarbejder tilknyttet sit DTC-team. Team Essex Invest har to britiske engineers med på holdet, men også det danske Seat Racing Team trækker på udenlandsk erfaring.
 

"Vi havde under løbet (Juniløbet, red.) tilknyttet en ingeniør fra Seat Sport i Spanien, der meget opmærksomt følger vor indsats i DTC," fortæller teamchef Carsten Petersen. "Dette var udbytterigt for begge parter, da de hos Seat Sport ikke så ofte har mulighed for at indsamle data fra små baner, som vi kører på i Danmark."

Ved forrige afdeling af Danish Touringcar Championship var Michel Nykjær, Tappernøje, som bekendt uheldig at ryge af banen under pre-finalen, og da han i finalen efterfølgende skulle forsøge at køre sig op, virkede det for mange som om, at den gule Seat Toledo ikke var nær så konkurrencedygtig som tidligere.

"Michel syntes, at han manglede det sidste snert af effekt, og efterfølgende analyse af data viste, at en spændingsforstyrrelse forårsagede en fejl i motorstyringen, hvilket kostede effekt," forklarer Carsten Petersen. "Fejlen er siden blevet lokaliseret til generatoren. En lille dum defekt der i den hårde konkurrence fik afgørende betydning."


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her