Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Philip glæder sig til ny bane

Danish
Touringcar
Challenge 

22/06/05 

DTC køreren Philip Andersen ser frem til weekendens løb på Sturup Raceway, for her skal han stifte bekendskab med en helt ny bane, og det er en udfordring som han glæder sig til.
 

Siden det foregående løb på Jyllands-Ringen, så er Team Essex Invest BMW 320i'eren blevet gået igennem, samt klargjort til fredagens test på den nye bane i syd Sverige.

Sturup Raceway er op til weekendens 'Copenhagen Racing Grand Prix' blevet totalt ombygget og renoveret, og det bliver første gang at der skal køres på banen.

"Ud fra de billeder jeg har set af banen, så ser det ud til at være en meget spændende bane, så det bliver en fed oplevelse at prøve den" - udtaler Philip Andersen.


(Foto: Motorsporten.dk - Anders Molin)

Som forberedelse til løbet tager Team Essex Invest til Sturup Raceway på fredag for at teste på banen. Dels for at kørerne kan lære banen at kende, men også for at finde frem til et godt setup til bilerne.

"Det bliver en travl fredag, vi er med oppe foran i feltet hvor der virkelig bliver gået til den, så det gælder om at få maksimal udbytte af testdagen - fortæller Philip Andersen, og han fortsætter - "Jeg er meget glad for at være der hvor jeg er i dag, og det gælder både for team og bil, men da bestemt også for min placering i mesterskabet. Så nu gælder det bare om at yde det bedste jeg kan, og så få kørt en masse point til mesterskabet, ligesom ved det sidste løb."

DTC kørerne har denne weekend et lidt udviddet program, idet der er indlagt en ekstra træning om lørdagen, dermed får kørerne endnu en mulighed for at lære banen at kende, samt få finpudset deres setup på bilerne inden det for alvor går løs.

DTC tidsplan for Copenhagen Racing Grand Prix:

Lørdag:
12:35 - 1. fri træning
15:05 - 2. fri træning
19:05 - Tidtagning

Søndag:
12:00 - Warmup
12:15 - Super Pole
15:00 - Grid Show
15:30 - Pre-finale
16:20 - Finale


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her