Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Aftenunderholdning i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

23/06/05 

Utraditionelt tidspunkt for lørdagens tidtagning
Det er midsommer, når Danish Touringcar Championship afvikler fjerde afdeling af årets serie på den nys udvidede Sturup Raceway. Aftnerne fås ikke lysere i år, og det skal udnyttes.
 

Derfor er tidsplanen noget anderledes end det, man normalt er vant til ved en DTC-afdeling. Okay, der køres stadig Super Pole søndag middag, mens selve løbet skydes i gang søndag eftermiddag klokken 15.30. Men lørdagsprogrammet er ændret radikalt.

Intet mindre end tre gange skal DTC-bilerne på banen i modsætning til de to gange, der plejer at være normen. Danish Touringcar Championship har denne gang to træninger, inden det for alvor gælder kampen mod stopuret, og denne foregår på ægte midsommervis først om aftnen. Helt præcis er det fra klokken 19.05 til 19.30, at DTC-esserne skal kæmpe om at komme i Super Pole.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her