Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Team AutoMester klar til nye udfordringer

Clio Cup - DK 
21/06/05 

Clio Cup- på Sturup Raceway i Sverige
Team AutoMester kørerne, Henrik Larsen og Per Poulsen, havde håbet på at kunne teste på den nye Sturup Raceway i sidste uge, men desværre blev disse tests aflyst.
 

Det gør den kommende weekends Clio Cup løb på den ny- og ombyggede bane i Skåne til noget af en udfordring for kørerne, men som Henrik Larsen udtaler:
"Det er jo ens for os alle!"

Siden løbet på Jyllands-Ringen, så er begge biler gået igennem, og er blevet 'strøget', så de stod klar til testen i onsdags, så blev den rykket til fredag, og endnu en gang blev den flyttet, denne gang til i dag mandag, som så også blev aflyst.


(Foto: Motorsporten.dk - Anders Molin)

Nu er planen at de to Auto Mester kørere drager mod Sturup Raceway på torsdag, for at være klar til testdagen om fredagen.

"Vi er helt klar, bilerne er klar, men det bliver svært i weekenden, da vi nu kun har en dag til at finde et godt setup der passer til banen" - udtaler Henrik Larsen.
Per Poulsen tilføjer - "Vi har dog den fordel at vi er to kørere i teamet, så vi kan drage fordel af hinandens erfaringer, og dermed have flere oplysninger til vores rådighed, når vi skal sætte bilerne op."

Målet for Team AutoMester på Sturup Raceway, er at få begge biler i top tre.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •