Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Pro-Four Racing vil videre frem

Clio Cup - DK 
20/06/05 

Clio CupEfter fremgangen ved det seneste løb på Jyllandsringen i Fleggaard Renault Clio Cuppen, så lugter man yderligere fremgang hos Pro-Four Racing.
 

Da man sidste kørte i Renault Clio Cuppen, kom Kasper Jensen fra Pro-Four Racing på podiet. Teamkammeraten Brian Mikkelsen var lige efter. Det får nu Pro-Four Racing til at se yderligere fremad. Der er ingen tvivl om at potentialet er der. Og nu skal ambitionerne og ikke mindst præstationerne have et lille nyk opad.


Kasper Jensen på podiets tredje trin men Pro-Four Racing vil højere op
(Foto: Motorsporten.dk)

Der har siden det sidste løb været udført klargøring af bilerne på værkstedet. Og som vanligt ser man om der er ting der kan rettes og justeres til det bedre. Man mener at have fundet en rettelse som kan give bilerne lidt ekstra speed, men hvad det er, vil man endnu ikke løfte sløret for. Dog ventes det at det vil gøre afstanden mindre mellem Pro-Four Racing og konkurrenterne.

Når der skal køres i weekenden, bliver det på Sturup Raceway i Sverige. Næsten traditionen tro køres der på en bane uden for kongeriget én gang om året. Men Sturup Raceway er heldig placeret, den ligger faktisk lige på den anden side Øresund, så der er ikke de store afstande for de sjællandske tilskuere. Det er første gang at der køres på Sturup Raceway i Renault Clio Cup sammenhænge, så Pro-Four Racing tager tidligt af sted for at kan tage banen i nærmere øjesyn, og ligeledes at få testet på banen, så kørerne kender den når det går løs med træning og tidtagning. Især tidtagningen bliver vigtig pga. den meget tætte konkurrence der i klassen. Jo bedre startplacering, jo bedre er muligheden for et topresultat.

Alt ser positivt ud for Pro-Four Racing, som har fået gjort bilerne klar hjemme på værkstedet, og hvor man tilsyneladende har fundet lidt ekstra speed i bilerne. Om det er nok til slå konkurrenterne, ved man ikke endnu, men tættere på kommer man. Håbet er selvfølgelig stadig podieplaceringer, og helst højere oppe end sidst. Og kan man nu lige liste en kører mere på podiet, så gør det ingenting.

Dons

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Clio Cup - DK
  •