Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 3 time

Le Mans 
18/06/05 

Le MansI den tredje time skete der ikke så meget, og dog, i den sidste del af timen, kørte den ene af Pescarolo'erne i pit og ind i garagen.
 

Den tredje time var ikke decideret spændende i det første tre kvarter, men så skete der noget. Pludselig kørte Pescarolo nr. 16 i pit og blev skubbet ind i garagen. Et gearkasseproblem satte bilen ud af spillet i en periode. To biler forulykker og der kommer ulie på banen. En af Lola'erne kører meget langsomt ude på banen. Corvette nr. 64 punkterede igen og måtte i pit, det kostede dog ingen placeringer denne gang.

Kl. 18.45 var der tre Audi i front med Tom K. bilen som nr. 2. Kl. 18.47 kom der safetycar på banen. Der skulle ryddes op på banen. Og kl. 19,00 blev der stadig kørt efter safetycar. Stillingen i top i de tre klasser uforandret.

Dons

Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •