Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 2 time

Le Mans 
18/06/05 

Le MansDe første fejl - både blandt kørere og biler - begynder at indfinde sig. En tidstraf på 3 min blev uddelt til den førende i GT1 klassen, Aston Martin.
 

Dramatikken er ved at indfinde sig. Corvette nr. 64 punkterer på Mulsanne mellem de chikaner og humper til i pittet. Der skifter man dæk og kører. Samlet gav det en forsinkelse der sender bilen ned som nr. 6 i klassen da den anden time er kørt.

Aston Martin nr. 59 får straf for ved flere lejligheder at have overskredet de hvide striber på banen på ydersiden af kerbkanten. Det må man ikke ifølge ACO's regler. Det gav en tidsstraf på 3 min.

En af Ferrarierne spinder rundt lige før pitindkørslen og de efterfølgende biler har et meget spændende øjeblik da de skal undgå at kollidere med Ferrarien.

Panoz Elan nr. 78 sørger for dramatik to gange. Først lukker køreren temmelig meget for den overhalende Pescarolo nr. 17, så de kolliderer. Panoz'en spinder af, mens Pescaroloen kan køre i pit. Pescaroloen må dog opholde sig i pit i godt 5 min. Kort tid efter spinder Panoz'en af ved egen hjælp og sidder fast i sandfanget.

Welter Racing sørger som sædvanlig for spændende øjeblikke. Denne gang var der problemer med både motor og baghjul på den ene af racerne. Det tog adskillige minutter inden den kom i pit og ind i garagen.

Tom K. bilen er på fjerdepladsen, mens Jan M. bilen er dumpet ned på sjettepladsen. TT/Lars Hjulspind bilen er nr. 34 generelt.

Dons

Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •