Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 1. time

Le Mans 
18/06/05 

Le MansForløbet den første time af årets Le Mans gav små indikationer af det videre forløb, forudsat der ikke ske uheld eller defekt.
 

Lige omkring den halve time kom de første regulære pitstops. Begge Pescarolo biler i pit og nogle minutter efter den første Audi. Nemlig Audi nr. 3 som er Tom K. bilen. Det viste sig at de førende i første fase af løbet kørte forholdsvis korte stint.

Først efter ca. 50 minutter kom de førende i GT1 klassen i pit. Corvette nr. 63 fik skiftet det ene forhjul ved den lejlighed. De to førende på det tidspunkt i GT1 klassen, den ene Aston Martin og Corvette nr. 64 - Jan M. bilen - i pit, en duel som Corvette vandt, men blev overhalet på banen ca. 10 min. efter.

Bil nr. 8 - en Dallara-Nissan humper rundt på banen. En defekt opstod lige efter målstregen. Da bilen endelig kom i mål, kom den på rulleskøjten og kørt i garagen.

Stillingen efter en time:
I LMP1 klassen - begge Pescarolo biler i front. Tom K. bilen er nr. 6
GT1 klassen - Jan M. Corvetten er i front men bliver overhalet kort efter.
Thorkild Thyrring og Lars Erik Nielsen er nr. 41 i den generelle stilling.

Dons

Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •