Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Audi tilfredse trods farvel til toppen

Le Mans 
17/06/05 

Le MansAudi tikkede ind på 3., 5. og 8. pladserne
Audi er handikappet til dette Le Mans, og alt peger da også i retning af at reglementet alene er til fordel for Pescarolo Sport-racerne. Tiderne indikerer med al tydelighed denne klare fordel til det franske team, men alligevel var der tilfredshed hos Audi.
 

Blandt andet var der stor tilfredshed med Allan McNishs tid der rakte til en 3. plads til starten på lørdag. Forskellen blev på "blot" tre sekunder, og det var det halve af hvad teamet havde forventet. Afstanden har gennem alle tests og træninger været på næsten 6 sekunder, så derfor var der glæde over at halvere afstanden op til Pescarolo. Derudover kørte de fleste af Audi-racerne med løbs setup, og brugte det mere til at gøre sig klar til selve løbet, fremfor at køre efter tider som alligevel ikke ville give det store.

"At få tredjepladsen er en bonus, da jeg ikke forventede at være så langt oppe i rækkerne når man tager ballast-vægten og begrænsningen i hestekræfter i betragtning," siger McNish der i racer #2 dermed har rimelig plads til hurtigt angreb hvis det bliver muligt i starten.

Også Tom Kristensen virkede tilfreds med indsatsen. "Vi vidste allerede fra tidligere tests at vi ikke kunne kæmpe med om pole position. Men vi er meget tættere på end vi troede, hvilket vi er meget glade for. Til at starte med ville vi gerne koncentrere os om opsætningen af raceren i aften. Men tingene gik så godt at jeg prøvede at gå efter en anden hurtig omgang, selvfølgelig uden at tage for mange chancer. Jeg føler mig helt sikker i R8'eren og ser frem til starten," lyder det fra danskeren.

Benji


Klik på plakaten herunder for at læse alt om Le Mans 2005


Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •