Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Den nye Sturup Raceway - 1

Baner 
17/06/05 

Der er næppe mange motorsportsfolk, eller deres fans, der er i tvivl om at den næste DTC-weekend skal afvikles på Sturup Raceway i Sverige, men hvordan ser den ud?
 

Motorsporten.dk har modtaget nogle luftfoto af den nye bane, og der kan man tydeligt fornemme at det er et meget stort arbejde der er blevet lagt i banen de sidste par år.


Den dråbeformede sløjfe (øverste venstre hjørne) blev tilføjet sidste år, og til denne sæson er så den store 'sløjfe' (nederst i billedet) blevet føjet til banen.
(Foto: Sturup Raceway)


Som det kan ses på dette billede, så er der lavet et helt nyt pitområde på banen beliggende midt på området, mellem den gamle og den nye bane del.
(Foto: Sturup Raceway)


De dele af det gamle banelegme som er bevaret, er blevet udbygget og redesignet. Svinget lige efter den gamle start/mål linie er blevet gjort bredere, hårnålen derefter (midt i billedet) er blevet større, og 'skovsvinget' (i bunden af billedet) er blevet gjort bredere, ligesom alle træerne er fældet.
(Foto: Sturup Raceway)


Her kan man tydeligt se alle forandringerne og udviddelserne. Det lyseste af asfalten er den oprindelige bane, det mellem grå er forrige års ændringer, og det mørkegrå er de store forandringer og udviddelser til denne sæson.
(Foto: Sturup Raceway)


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •