Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Hårdt løb for Hole

MC600
Challenge 

20/06/05 

Finalevinderen blev flere gange ramt af konkurrenterne
At der var hård kamp om topplaceringerne i Den Blå Avis MC600 Challenge, er ingen vist i tvivl om. Og da slet ikke, hvis de enten var til stede på FDM Jyllandsringen eller så løbet live på TV2 Zulu.
 

"Det var et rigtig hårdt og vildt løb," siger Søren Hole, Kalundborg, som trak det længste strå i en dyst, hvor han Kawasaki flere gange blev ramt af konkurrenterne undervejs. "Jeg måtte give det yderste hele vejen igennem. Der var ikke et sekunds ro. Men når udfaldet er en sejr, kan jeg ikke være andet end rigtig godt tilfreds."

Tidligere i år har køreren fra Kawasaki Dunlop Racing Team fået følgeskab på podiet af sin teamkammerat Søren Lauridsen, Værløse, men det skete ikke denne gang. Det blev til en fjerdeplads for ham.

"Resultatet er fint når man husker på, at hele den danske elite er samlet i denne klasse," siger Søren Lauridsen, der kæmpede længe med Kim Philip, Blommenslyst. "Alligevel er det irriterende, at det ikke lykkedes for mig at komme op og kæmpe med de tre forreste. Jeg oversatsede i forsøget på at komme op, og flere gange undervejs troede jeg, at jeg skulle vælte. Men fjerdepladsen i dag betyder en hel masse point ind på kontoen, og det er dejligt!"

Teamchef Karsten Rasmussen klapper i hænderne over endnu en sejr til Søren Hole:
"Jeg havde slet ikke turdet drømme om, at vi skulle være så langt fremme i skoene på nuværende tidspunkt af sæsonen. Sæsonen er kun lige begyndt, og der er lang vej endnu. Men retningen er den rigtige."

DBA MC600 Challenge

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •