Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Pierre i ny bil

Danish
Touringcar
Challenge 

28/08/01 

Til den kommende weekends Grand Prix på Jyllands-Ringen, stiller Pierre Legarth til start med en "ny" racer.
Pierre startede sæsonen i en Peugeot 406 Coupe og skiftede midt på sommeren over til en Peugeot 306 som han byttede sig til med Team Brask.
Og nu kommer Pierre altså med den 3. racer i år.
 

Pierre har været i Tyskland og der har han indkøbt den BMW320i E46 som Thomas Winkelhock tidligere i denne sæson kørte i den Tyske DTC-serie for Brinkmann Motorsport.
Rent faktisk så overtog Pierre raceren på målstregen efter Thomas' sidste løb på Lausitzring den 5. august. Et løb hvor Thomas i raceren kørte sig fra en startplads bagerst i det over 40 biler store felt og frem på en 8. plads.
Denne placering bragte Thomas Winkelhock op på 4. pladsen i mesterskabet efter 6 ud af de 8 afdelinger der er i serien i år.


Thomas Winkelhock i sit sidste løb på Lausitzring i den BMW der nu tilhører Pierre Legarth.
(Foto: MotorRaceTime)

Til Motorsporten.DK oplyser Pierre, at de resterende løb i år skal bruges til igen af vænne sig til at køre en racer med baghjulstræk og i det hele taget vænne sig til BMW'en.
Nu er det at køre race i en BMW ikke noget nyt for Pierre, idet han før Peugeot'erne kørte i netop en BMW racer.
Dette kombineret med test og udvikling i løbet af vinteren bør efter Pierre's mening give ham gode muligheder for at have en racer der er i stand til at kunne blande sig i topstriden i DTC-klassen i 2002 sæsonen.
Og det er ikke en mulighed som Pierre føler at han har haft tidligere i denne sæson, og da han i år ikke er støttet direkte af Peugeot, så så han ingen grund til at fortsætte med dette mærke.

I skrivendestund er Pierre og teamet ved at lægge sidste hånd på raceren, og de forventer at den er helt klar til weekenden, eneste minus er at de ikke kan nå at komme ud og teste den inden Grand Prix'et.
Den gule racer med det store Hasseröder logo på siderne er nu blevet malet i Pierres og BASF's velkendte design i sort og orangerød.

Hvad der nu skal ske med den Peugeot 306 som Pierre har stående er endnu ikke afgjort, men der er allerede forespørgsler på den fra interesserede kørere.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Pierre Legarth
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her