Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Efterlyser støtte

Danish
Touringcar
Challenge 

24/06/05 

Jens Edman kører sit eneste hjemmebaneløb
For alle kørerne i Danish Touringcar Championship bliver den kommende afdeling af mesterskabet ganske speciel. Sturup Raceway er nemlig helt ny for alle.
 

Nogle har måske tidligere kørt på den gamle bane, men det nye baneforløb kender ingen. Men alligevel er der én kører, for hvem løbet er endnu mere specielt.

Det er Jens Edman, Sverige, der for eneste gang i år skal køre DTC på hjemlig grund. Og der er virkelig tale om en hjemmebane. Den storsmilende svensker bor nemlig til daglig i Kristianstad, som ikke ligger særligt langt fra Sturup Raceway. Derfor håber han også, at man fans dukker op til Copenhagen Racing Grand Prix.

"Det her er den eneste afdeling, vi kører i Sverige i år. Jeg kommer til at få brug for al den støtte, jeg kan få fra det svenske publikum, så gå ikke glip af løbet," siger Jens Edman.


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her