Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford 1800

Lån & Spar Bank Racing scorer dobbelt 1-2-3 sejr

F1800 
16/06/05 

Det var en, det var to, det var tre - ja det var faktisk alle fire Formel 1800 kørere fra Lån & Spar Bank Racing, der kom først i mål ved søndagens juni-løb på Jyllandsringen.
 

Men også i lørdagens løb satte teamet sig på de tre første placeringer og scorede dermed nok Danmarks første 1-2-3 dobbelt-sejr i Formel 1800.
"Ja, man føler sig helt som Alfa Romeos teamchef Monica Sipzs, der ser alle sine fire WTCC biler komme først over målstregen", lyder det begejstret fra en meget glad Flemming Schleimann, Lån & Spar Bank Racing.


Ja - I må undskylde at vi løb med alle seks pokaler! :-)
(Foto: Lån & Spar Bank Racing)

Med Mark Kamstrups dobbeltsejr er han på mesterskabskurs allerede i sin anden sæson. Mark scorede endda en hurtigste omgangstid og poleposition på vejen i weekenden. Kim Humborstad opnåede en pole-position og to andenpladser, så han fik et plaster på såret, efter den sejr på Ring Djursland han blev berøvet, da Anders Egebart kørte ind ham. Og trods Nicki Thiims påkørsel af Ronnie Bodekær formåede Ronnie "The Rookie" at bevare sin flotte tredjeplads i søndagens løb. Og tempoet er der også. Ronnie, der kører sine første sæson i baneræs, formåede at være hurtigst i den midterste del af andet løb.
Svenske David Ohlsson, der er tilknyttet Lån & Spar Bank Racing, viste formidabel og stabil kørsel, og med weekendens tredje- og fjerdeplads ligger han nu på en delt andenplads i kampen om Danmarksmesterskabet.

"Ja, det har været et par kanonweekender. Forrige weekend slog vores norske kører Mats Franer den samlede Nordeuropæiske elite på Karlskoga i Sverige. Det luner gevaldigt efter en lidt uheldig sæsonstart i både det danske, svenske og nordeuropæiske mesterskab", forklarer Flemming Schleimann. "Mats har gennemført vores hidtil mest omfattende testprogram inden sæsonenstart, og det ser ud til at give pote nu. Med en pole, hurtigste omgang, en andenplads og en sejr på Karlskoga er Mats også på rette vej i sine mesterskaber."

Mats der er Danmarksmester fokuserer udelukkende på det svenske og nordeuropæiske mesterskab i år og skal allerede i aktion i denne weekend på Botnia Ring i Finland.

Stillingen i Danmarksmesterskabet:

Plac.KørerTeamPoint
1Mark KamstrupLån & Spar Bank Racing77
2David OhlssonLån & Spar Bank Racing53
-Jakob Dalby53
4Dennis Holbæk PedersenHP Racing52
5Ronnie BodekærLån & Spar Bank Racing50
6Kim HumborstadLån & Spar Bank Racing47
7Ole Lindegaard37
8Nicki ThiimTeam Thiim32
Lån & Spar Bank Racing

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - F1800 - DM
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her