Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

De gode resultater fortsætter....

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

16/06/05 
Yokohama

Endnu en weekend med rigtige gode resultater, og endnu en weekend med Christian øverst på podiet. Det går rigtigt godt for Team No Limit Racing.
 

Lørdag bød ellers ikke på det bedste vejr, og det regnede så kraftigt at man var nødt til at rykke hele tidsplanen. Det gik ud over både Christian og Sprælle som ikke fik kørt deres 2. tidskørsler. De havde dog begge to kørt den første i tørvejr, så det havde ikke den store betydning. Christian nåede lige at kører sin første tidskørsel inden regnen satte ind, her satte han 6. bedste tid 1:20,835 så det var også hans startplacering til 1. heat. Christian skulle først kører søndag, så vi håbede på at det ville klarer op og være tørvejr.


Weekendens løb på Jyllands Ringen gav igen en sejr til Christian.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det var blevet tørvejr søndag, så der var ikke så meget at tænke over det var bare frem i bussen for Christian. Som så mange gange før er der lidt tumult i starten men Christian kommer godt af sted og ligger 3'er efter Flemming Schantz og Kent Iversen. Christian presser med det samme Flemming Schantz, og på 2 omgang overhaler han for enden af langsiden, bagved smutter også Michael "Skipper" også forbi Flemming.

Kent Iversen har fået et lille hul ned til Christian og Skipper, så de to indleder jagten på Kent. Og på 6 omgang er Christian helt oppe og presser Kent over hele banen. Desværre er der en anden kører som har sat sin racer af for enden af langsiden, det betyder gul flag zone, og Christian kan derfor ikke overhale for enden af langsiden.
Men Christian gør hvad han kan, og på næst sidste omgang forsøger Christian en overhaling, men Kent smækker døren i og i forsøget mister Christian noget moment, og Skipper kører forbi ham. Synd for Christian som var hurtigere end Kent, men alligevel et godt resultat som ikke betød det store point tab i forhold til Kent Iversen.


1. heat blev vundet af Kent Iversen foran Michael Skipper med Christian Pedersen på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Christians 3. plads betød at han skulle starte 4'er i 2. heat. Her var Bruno Rasmussen på pole, Kent Iversen startede 6'er så det var vigtigt at Christian kom godt af sted og holdt Kent bag sig. Bruno var flyvende i starten og lå i front efter første sving, bag sig havde han Christian som straks begyndte at presse Bruno. Og selvom Bruno gjorde hvad han kunne kommer Christian forbi og så var han kørt. Ingen kunne nå op til Christian og han kørte sejren sikkert hjem. Dejligt med et heat uden den store dramatik, det eneste var at der på sidste omgang var en der havde smidt olie på banen, men det fik vi fortalt Christian så det forløb også uden dramatik.


Christian Pedersen vandt 2. heat, på 2. pladsen Flemming Schantz og på 3. pladsen Bruno Rasmussen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Christian ligger stadig 2'er i den samlede stilling og han hentede kun 2 point på Kent Iversen. Men det fortæller også lidt om hvor tæt det er, der bliver ikke plads til alt for mange fejltagelser i løbet af sæsonen. Vi ser nu frem imod løbet på Sturup Raceway i Sverige, her skal vi også være med helt fremme i feltet for at holde fast i 2. pladsen. For at være bedst muligt forberedt, tager Christian til Sverige og træner her i weekenden.

Team No Limit Racing

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: