Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Byriel på banen igen

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

15/06/05 
Yokohama

Yokohama Cup køreren Anders Byriel, der op til denne sæson har solgt sin Volvo S40 racer, deltog sidste weekend i Gruppe N 2000 klassen i forbindelse med Juniløbet på Jyllands-Ringen.
 

Byriel deltog i en Renault Megane Coupe, der lidt utraditionelt er udstyret med en dieselmotor.
Denne racer blev sidste år kørt af Michael R. Jensen, der nu er den nye ejer af Byriel's Volvo racer.

Aftalen med Kim Lund Racing om lånet af Renault'en, var kommet på plads med stor hjælp fra AL-Trans, som denne weekend støttede Byriel i hans 'comeback løb'.

Uden at have haft mulighed for at teste med diesel bilen, så køret Byriel ud til træningen på Jyllands-Ringen og satte 4. hurtigste tid!

Denne bedrift kunne han dog ikke helt gentage i tidtagningen, men det blev alligevel til en flot 9. plads, ud af de 22 kørere der deltog her.

I det første af de to løb i Gruppe N 2000 klassen, kunne ander køre sig op til en placering som nummer 7, og han krydsede målstregen blot 8,717 sekunder efter vinderen.

Det andet løb sluttede Anders på 13 pladsen.

"Det var sjovt at være med igen" - udtalte Anders Byriel efter weekenden på Jyllands-Ringen - "jeg syntes Renault'en er meget letkørt i forhold til Volvo'en, og havde jeg bare været en halv meter længere fremme i det første af løbene, så havde jeg skullet starte på pole position til det andet løb. I det andel løb var dækkene helt færdige, og derfor kunne jeg ikke holde konkurrenterne bag mig - men det var alligevel en god oplevelse at være tilbage igen."

Det er endnu uvist om Byriel igen kommer på banen i Renault raceren, men sikkert er det i alle tilfælde, at han på fredag tester sammen med Michael R. Jensen på Sturup Raceway, for at hjælpe ham med et godt setup på Volvo'en til den nye bane på kalenderen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: