Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Forsvaret kører Porsche i Le Mans

Le Mans 
16/06/05 

Le MansNår Team Sebahs Porsche 911 RSR2005 GT i weekenden drøner med 300 kiliometer i timen ned af langsiden, står der Forsvaret.dk i frontruden.
 


(Foto: Team Sebahs)
Det traditionsrige 24-timers Le Mans racerløb kræver udholdenhed, sublim teknik og taktik. Værdier og egenskaber som Forsvaret gerne vil forbindes med. Derfor takkede Forsvarets Rekruttering ja til et tilbud om samarbejde med racerkøreren Thorkild Thyrring.

Thorkild Thyrring deltager i Le Mans for 7. gang, i år sammen med den tyske kører Pierre Ehret og danske Lars Erik Nielsen. De tre kører i GT-serien for britiske Team Sebah Racing, der sidste år vandt den samlede Le Mans serie (ELMS) efter 5 løb på de største europæiske baner.

Samarbejdsaftalen betyder, at Forsvarets logo vil blive eksponeret i resten af Le Mans endurence-serien på Monza, Nürburgring, Silverstone og Tyrkiet, samt ved udstillinger og særarrangementer frem til 31. maj 2006. En af begivenhederne er Racing Festival, hvor interesserede mod betaling kan få en køretur i en supersportsvogn.


(Foto: Team Sebahs)

Godgørende formål støttes
Overskuddet går ubeskåret til godgørende formål. Arrangementet har normalt 20.000 besøgende, og Forsvarets Rekruttering vil denne gang være i pole position.

I samme periode kan Forsvaret bruge begivenheden i brochurer og hvervemateriale. Scalextric fremstiller desuden en tro kopi af Team Sebahs racerbil til brug for salg med Forsvarets logo og navn.

Aftalen med Forsvaret er ikke økonomisk afgørende for Thorkild Thyrrings deltagelse i Le Mans. Det har været afgørende for Forsvaret, at logo og henvisningen til forsvarets portal på Internettet eksponeres for en interessant målgruppe.


(Foto: Team Sebahs)

- Jeg vil gerne støtte, at Danmark er med og har indflydelse, når det gælder internationalt arbejde. Forsvaret har givet mig meget, så nu kan jeg give igen, siger Thorkild Thyrring om aftalen.

Op til 30.000 danskere ventes til Frankrig, når Le Mans løbet startes lørdag eftermiddag, og endnu flere tv-seere vil sikkert følge racet.

Steen K. JensenKlik på plakaten herunder for at læse alt om Le Mans 2005


Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •