Clio Cup - DK

Ternvalt i overhalingshumør

14/06/05

Clio Cup- indtil mekaniken drillede
Juniløbet på Jyllands-Ringen tegnede godt for Clio Cup køreren Jesper Ternvalt, der her nød godt af den testdag han lige havde haft på banen.

I lørdag formiddagens fri træning kørte han sig til en tid der placerede ham som nummer 20 ud af 23 kørere, og han var her 2,912 sekund fra de aller hurtigste kørere i klassen.

Til eftermiddagens tidtagning var det blevet regnvejr, og banen var meget glat og lumsk, under disse forhold forbedrede Jesper sin placering i feltet til en 17. plads.

Søndag formiddag kørtes det første af weekendens to løb i Clio Cup klassen, og igen her viste Jesper at han havde godt udbytte af testdagen, for han kunne her vinde et par pladser, og sluttede løbet på 15. pladsen.

Desværre fortsatte de gode takter ikke i det andet løb, for på den tredje omgang, måtte Jesper køre ind til siden med mekaniske problemer.

"Første del af det første løb gik rigtig godt, og jeg vandt flere placeringer, men på grund af for højt dæktryk, så blev mine dæk for varme, og jeg måtte sidst i løbet slække lidt af på tempoet, det var ærgerligt for det gik ellers godt" - udtalte Jesper Ternvalt efter weekenden - "i det andet løb gik et strømstik i stykker, så motoren satte ud, for tilsidst at stoppe helt. Men vi blev yderligere nogle erfaringer rigere med dæktrykket, og på onsdag tager jeg til Sturup Raceway for at få det prøvet af."

Næste løb for Jesper Ternvalt i Renault Clio Cuppen, skal netop køres på Sturup Raceway, det foregår den 25. og 26. juni, hvor der køres Copenhagen Racing Grand Prix.