Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Anders i modvind

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

14/06/05 
Yokohama

Efter resultaterne i de første løb i år, så var Anders Christensen fortrøstningsfuld forud for Juniløbet på Jullands-Ringen, men her kom han lidt i 'modvind'.
 

Peugeot 307 EPO raceren var, ligesom Anders, helt klar til weekenden, hvor der skulle køres to mesterskabs afdelinger på Danmarks længste motorbane.

I den fri træning kørte Anders sig til en placering som nummer 16 i det store Gruppe N 2000 felt, og var dermed i midtergruppen.

Da kørerne kørte ud på banen for anden gang - til tidtagningen - så viste Anders at han mener det alvorligt i år, og han kørte her den ottende hurtigste tid.
Hans tid var kun 0,835 sekund fra feltets hurtigste kører.


(Foto: Motorsporten.dk)

Så tilliden fejlede intet, da han kørte ud til det første af de to løb.
Men her kom han ind i lidt 'modvind' og måtte efter de ti omgange konstatere at han nu befandt sig på 17. pladsen.

17. pladsen blev også hans startplaceringe til det andet løb, og igen her måtte han afgive et par placeringer, så han krydsede målstregen som nummer 19.

Det var bestemt ikke den weekend som Anders Christensen havde håbet på, og set frem til, efter den gode tidtagning.
"Jeg kørte denne weekend en af mine bedste tidtagninger, og skulle derfor starte på 7. pladsen til det første af løbene, og efter de to første sving var jeg kommet op på 4. pladsen, men så spandt jeg i det 3. sving, og det kostede rigtig mange placeringer" - udtaler Anders Christensen - "også i det andet løb mistede jeg et par placeringer efter at være blevet påkørt, så resultatmæssigt var det ikke den store weekend. Tilgengæld går raceren nu godt, og vi har fint setup til den, så jeg satser på bedre resultater til det næste løb."

Bulen fra påkørslen i andet løb er nu rettet, og det er Anders' plan at tage til Sturup Raceway og teste der, som forberedelse til løbet på den svenske bane om små to uger.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: