Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Camilla godt tilfreds

Clio Cup - DK 
14/06/05 

Clio CupCamilla Stephansen var godt tilfreds efter søndagens to afdelinger i Fleggaard Renault Clio Cuppen. Hun forsætter sin konstante pointscoring.
 

Camilla Stephansen var godt tilfreds med resultatet af de to afdelinger i Clio Cuppen der blev kørt søndag. Det var ellers ikke de optimale betingelser som hun og konkurrenterne skulle køre tidtagning i lørdag. En god kraftig byge, satte næsten banen under vand. Men det lykkedes at få gennemført tidtagningen.


Camilla Stephansen på vej til endnu nogle points
(Foto: Motorsporten.dk)

Camilla Stephansen sluttede tidtagningen som nr. 14 og det var fra den placering hun startede søndagens første heat. Straks da starten gik, erobrede hun flot nogle placeringer og var dermed på niendepladsen. I lang tid kunne hun holde konkurrenterne bag sig, men fik så problemer med dækkene som blev for varme i den tætte kørsel. Og i stedet for at oversatse, valgte Camilla at lade dem komme forbi. Camilla sluttede første heat på en placering som nr. 11.

Inden anden heat fik Camilla hendes mekanikere til at ændre setuppet på bilen, og det føltes meget bedre fortalte Camilla efter løbet. Hun startede andet heat som nr. 16 og sluttede en placering bedre. Men det vigtigste var at hun følte at bilen fungerede rigtig godt, og det viste sig også at hun faktisk kørte næsten de samme omgangstider som de hurtigste oppe foran i feltet. Camilla vil gerne takke hendes fanklub som hver gang der køres, møder trofast op uanset vind og vejr. Også en tak til mekanikerne i Pro-Four Racing teamet, som fik setuppet til at ramme lige i øjet til andet heat.

Dons

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •