Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Det gik lidt op og ned

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

13/06/05 
Yokohama

- for Team Plumber ved Juniløbet
Weekendens løb på Jyllands-Ringen - Juni løbet - blev endnu en gang til både glæde og skuffelse hos Team Plumber kørerne.
 

Weekenden startede fint for René Hoff, der blev noteret for 3. hurtigste tid i den fri træning, Casper Lind Poulsen sluttede på 9. pladsen.
Blot et halvt sekund skilte René fra feltest hurtigste kører.

Var der optimisme efter den fri træning, så var der om muligt endnu mere efter tidtagningen - her var René hurtigste mand, mens Casper tog sig af 6. pladsen.
Dermed var begge Team Plumber kørerne med helt oppe foran i det 22 biler store felt som Gruppe N 2000 klassen stillede med denne weekend.


René Hoff på pole position til det første heat.
(Foto: Motorsporten.dk)

Men at træerne ikke vokser ind i himlen, det måtte René endnu en gang sande, han nåede kun ned til første sving i det 1. heat, så fik han et puf bagi som spandt ham rundt, og derefter blev han påkørt på det ene forhjul så ophænget knækkede, dermed var hans poleposition værdiløs.
For Casper gik heatet noget bedre, og han kunne efter de 10 omgange krydse målstregen på 4. pladsen.

Mellem de to heat herskede der stor travlhed med at få René's racer klar igen til 2. heat, og med en kæmpe indsats lykkedes det.

2. heat var igen på 10 omgange, og her måtte Casper sande at der var kommet godt gang i konkurrenterne, for han blev overhalet af et par stykker af dem, og han sluttede løbet på 6. pladsen.
Men var der kommet gang i konkurrenterne, så var der kommet endnu mere gang i René, der nu ville vise at det ikke var ham der var noget i vejen med. Fra sin startplacering aller bagerst i feltet. kørte han sig op på 12. pladsen, så har var der ti af konkurrenterne der måtte se sig passeret af hans Peugeot racer.


Casper Lind Poulsen blev bedst placerede Team Plumber kører denne weekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg er godt tilfreds med weekendens resultater" - udtaler Casper Lind Poulsen -"der er kommet helt ny undervogn på min racer, og det tager lidt tid at få den kørt ind, det er sværere end jeg regnede med, men nu er vi ved at være der. Og så kom jeg gennem weekenden helt uden buler, det er jeg faktisk lidt stolt af!"

Efter weekenden udtalte René Hoff:
"Det har igen været en rigtig skidt weekend. Nu må min ration af uheld da være opbrugt - det virker næsten som om jeg bliver jagtet. Men det var en flot indsat at mekanikere og hjælpere at få raceren klar til andet heat - hvor det gik rigtig godt for mig."

Der er nu 14 dages pause, så går det igen løs for Gruppe N 2000 kørerne, der skal deltage i 'Copenhagen Racing Grand Prix' på Sturup Raceway uden for Malmø.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: