Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Pro-Four Racing nåede målet

Clio Cup - DK 
13/06/05 

Clio CupInden weekendens afdelinger i Fleggaard Renault Clio Cuppen, udtalte teamchef Peter Faarborg, at nu skal kørerne på podiet. Det skete i søndagens første afdeling.
 

I optakten til denne weekends race på Jyllandsringen, havde teamchef hos Pro-Four Racing, Peter Faarborg, meldt ud at, nu er det ved at være den tid hvor kørerne skal på podiet. Og Peter Faarborg fik sit ønske opfyldt. Men inden de to afdelinger skulle køres, skulle kørerne igennem tidtagningen om lørdagen. Det blev dog ikke den bedste tidtagning idet den blev kørt i regnvejr, men det har kørerne øvet sig på. Det magede sig således, at Brian Mikkelsen kvalificerede sig som nr. 4, Kasper Jensen som nr. 6, Rune Simoni som nr. 9 og Camilla Stephansen som nr. 14. Dermed var der et endnu større håb om den ønskede podieplacering.

Søndag skulle kørerne så for alvor i ilden. Brian Mikkelsen er hurtig på aftrækkeren og er følger de forankørende godt til dørs. Han var i tætte dueller med bl.a. Jesper Davidsen og Jacob Kristensen. Men tætte dueller sænker farten og en anden af Pro-Four Racings talentfulde kørere, Kasper Jensen, synes at, nu er det tid at blande sig. Han optager jagten på Brian Mikkelsen, og de to udkæmper en herlig duel - med Kasper Jensen som vinder. Det betyder at Kasper Jensen også erobrer tredjepladsen. Desværre falder Brian Mikkelsen lidt tilbage pga. problemer med styretøjet og slutter den første afdeling på syvende pladsen. Rune Simoni fik en lidt hård første afdeling. Han og den førende i serien, Per Poulsen, har et større møde på asfalten, der sender Rune Simoni en tur i græsset, og Per Poulsen lige så. Rune Simoni kommer modsat konkurrenten tilbage på asfalten og kan gentage racet. Men uheldet har kostet placeringer og Rune Simoni slutter den første afdeling som nr. 16. Camilla Stephansen ville også være med og kører sig stille og roligt op niende pladsen, men slutter desværre lige uden for top 10 som ellers var hendes målsætning.


Kasper Jensen på vej mod tredje pladsen
(Foto: Motorsporten.dk)

I anden afdeling er der igen tæt kamp - også indbyrdes. Kasper Jensen og Brian Mikkelsen har igen en god, tæt og fair duel - igen med Kasper som vinder. Rune Simoni får forbedret sin slutplacering i forhold til første afdeling idet han i anden afdeling bliver nr. 8. Camilla Stephansen falder desværre lidt tilbage og slutter anden afdeling som nr. 15.


Rune Simoni i aktion
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamchef Peter Faarborg var efter de to afdelinger meget tilfreds med sine kørere. "De gjorde det de skulle, og vi fik noget sølvtøj med hjem. Igen fik de vist at de er yderst talentfulde og også kan vise at de har det i sig."

Peter Faarborg noterede sig også at Camilla Stephansen har en god og trofast fanskare som følger hende i tykt og tyndt, og udtrykker glæde over den opmærksomhed som både Camilla Stephansen og resten af teamet får. En opmærksomhed som stiger og stiger. Peter Faarborg vil også ønske Dennis Barth, som kører i Yokohama Cuppen i gr. N. 1600 med hans førsteplads nogensinde. Peter Faarborg er heller ikke bange for at dele roser ud, så udover kørerne og teamet som helhed, så skal også Jesper Davidsen og Tom Pedersen fra Fleggaard teamet have roser denne gang for at levere noget godt race.

Inden næste løbsweekend, skal Pro-Four Racings biler igennem et større tjek. Man mener i teamet, at der mangler lige nogle enkelte ting, som det gælder om at finde, bl.a. den sidste speed i bilerne. Men det vil man bruge den næste tid på at finde, så man er helt klar igen når turen går til Sturup Raceway i Sverige hvor de næste afdelinger køres.

Dons

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •