Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Tæt. Tættere. Fleggaard Renault Clio Cup

Clio Cup - DK 
12/06/05 

Clio CupFleggaard Renault Clio Cup er på mange måder én af de tætteste klasser i dansk bilsport for tiden. Det fik man søndag bevis for på FDM Jyllandsringen, men det bevis bliver endnu tydeligere, når man kikker på den samlede pointstilling i mærkeklassen. Her er fire kørere adskilt af blot to points i toppen af serien!
 

At det kom så vidt, hang blandt andet sammen med det gigantiske regnskyl, som lørdag eftermiddag hærgede det midtjyske højland, og som skabte store problemer for flere af kørerne. Det gjaldt ikke mindst den førende i Fleggaard Renault Clio Cup, Per Poulsen, Årup, der blot kunne kvalificere sig til startplaceringer som nummer 11 i søndagens pre-finale og finale.

Her kom fynboen også på hårdt arbejde. Allerede på første omgang af pre-finalen måtte han udgå efter tumult, men i finalen formåede han at holde den sorte og orange AutoMester-bil på ret kurs og avancere til en fjerdeplads. Dette gjorde, at Per Poulsen lige akkurat holder ved mesterskabsføringen, men han må nu indstille sig på at skulle dele den i de næste fjorten dage med Jesper Davidsen, Søborg.


Det er tæt i Fleggaard Renault Clio Cup. Det beviser Henrik Larsen (2) og Tom Pedersen (7) her
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Klassens forsvarende mester havde haft en perfekt tidtagning, hvor han havde sikret sig to pole positions, og dem fik han et ganske fornuftigt udbytte af. Godt nok måtte han i pre-finalen lade sig passere af teamkammeraten, Tom Pedersen, Christiansfeld, og Henrik Larsen, Gudbjerg, og meget tydede også på, at det samme kunne være sket i finalen. Her lykkedes det imidlertid for Søborg-køreren at komme sejrrig ud af dysten med netop Tom Pedersen og Henrik Larsen, og det gjorde, at han nu ligger à points med Per Poulsen. Men også Tom Pedersen og Henrik Larsen ligger à points. Det gør de på den delte tredjeplads, hvor de bare er to points efter Per Poulsen og Jesper Davidsen!

I det hele taget var søndagens to løb i Fleggaard Renault Clio Cup præget af mange tætte dyster, og der blev ikke givet ved dørene. At det også gjaldt teamkammeraterne indbyrdes, beviste Brian Mikkelsen, Vejle, og Kasper Jensen, Aalborg, der i deres Pro-Four-racere havde mange flotte dueller, hvor det dog hver gang var nordjyden, som trak det længste strå.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •