Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Den Blå Avis MC 600 Challenge

Konkurrenterne gjorde indhug i Søren Holes forspring

MC600
Challenge 

11/06/05 

Nicolai Sørensen og Steven Tirsgaard besejrede favoritten
Lørdag eftermiddag blev der gjort alvorligt indhug i det gigantiske pointforspring, som Søren Hole, Kalundborg, havde oparbejdet i motorcykelkørernes eliteklasse, Den Blå Avis MC600 Challenge.
 

Den hurtige Kawasaki-kører var godt nok med helt fremme i feltet, men i lørdagens pre-finale måtte han tage sig til takke med en tredjeplads.

Da det ternede flag blev svunget, var vestsjællænderen blevet passeret af både Nicolai Sørensen, Thisted, og Steven Tirsgaard, Herning, og begge gjorde dermed kraftige indhug i mesterskabsfavorittens forspring.

Forud var dog gået ti forrygende omgange, hvor trioen hele løbet igennem havde fightet og dystet om de tre forreste pladser. Nicolai Sørensen var her kommet bedst fra start, men måtte allerede på anden omgang lade Søren Hole slippe forbi, men beholdt hele tiden kontakten til ham, alt imens Steven Tirsgaard pressede på bagfra. Midtvejs i løbet måtte Søren Hole dog overgive sig, og herefter fortsatte Nicolai Sørensen og Steven Tirsgaard i stedet kampen om førstepladsen, der varede helt til det ternede flag.


Steven Tirsgaard tog vigtige points fra den mesterskabsførende Søren Hole
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

At tempoet i toppen af feltet var højt, blev understreget af, at alle tre kombattanter kom under den eksisterende banerekord. Ny rekordindehaver blev Steven Tirsgaard, der dermed skal starte på pole position til søndagens finale.

Der var også kamp om pladserne udenfor præmiepodiet. Længe havde den forsvarende mester, Kim Philip, Blommenslyst, indtaget fjerdepladsen, men blev indhentet af Søren Lauridsen, Værløse, og René Prang, Hinnerup, og på løbets allersidste omgange lykkedes for Søren Lauridsen at avancere til fjerdepladsen.

Finalen i Den Blå Avis MC600 Challenge køres søndag klokken 14.35. Finalen transmitteres direkte til TV2 Zulu.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - MC600 Challenge
  •