Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans pressemøde

Le Mans 
10/06/05 

Le MansTorsdag klokken 11 præcis entrerede Tom Kristensen, Thorkild Thyrring og Lars Erik Nielsen årets før Le Mans pressemøde, som i år blev afholdt på Admiral Hotel i København.
 

Mødet blev traditionen tro indledt af præsidenten fra DASU, CC Hansen, som også tog en interview runde med de tre tilstede værende kører. Jan Magnussen var den eneste som ikke var til stede i dag.


Tre af de danske kørere på Le Mans i 2005.
Tom Kristensen (tv), Thorkild Thyrring samt Lars Erik Nielsen (th).
(Foto: Motorsporten.dk)

Første mand ved det runde bord var den regerende mester, Tom Kristensen. Han fik et par af de lette spørgsmål til at starte på, men så spidsede det lidt til.
Hvilken bil køre Tom Le Mans i? - og her blev det slået fast at holdet med nummer 3 på snuden, altså Tom's bil, kommer til start med den bil som de kørte testdagen med. Bilen der blev ødelagt under American Le Mans Series løbet på Mid Ohio kommer med som reserve bil.


CC Hansen og Tom Kristensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kan Tom så vinde igen?
Til det spørgsmål var Tom meget realistisk, og han forklarede at sådan som reglerne er skuet sammen i år så bliver det svært at drive endnu en sejr hjem, men som han afsluttede; har man ikke troen på det, så sker det i hvert fald ikke. Så kan du selv vurdere hvad du tror?

Næste mand ved det runde bord var så Thorkild Thyrring, her kom der som altid minder fra en svunden tid, og Thorkild mente som altid at han er godt kørende.
Sandheden er nok bare at han og Lars Erik ligger lunt midt i GT2 feltet.


CC Hansen og Thorkild Thyrring.
(Foto: Motorsporten.dk)

Thorkild mente dog at Porschen formodentligt havde tænkt sig at køre hele løbet, så de ville selvfølgeligt forsøge at tvinge et godt resultat ud af den.

Sidste mand på podiet var Lars Erik Nielsen der sidste år debuterede på Le Mans. Den gang også i GT2 klassen i en Porsche. Dengang var det hele nyt og noget stressende for Le Mans debutanten.


CC Hansen og Lars Erik Nielsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lars Erik Nielsen har dog i år besluttet sig for at Le Mans oplevelsen skal nydes, samtidig med at der køres efter et godt resultat.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •