Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Canadas GP - vejrudsigten

Formel 1 
09/06/05 

- der kan forventes regn
Det kan blive en spændende affære at følge det canadiske Formel 1 Grand Prix på søndag, i hvert fald hvis metrologerne skal bestemme udviklingen.
 

De forskellige metrologiske vejrprofeter i og omkring Montreal er ikke helt enige i hvordan vejret bliver i denne weekend i Montreal. De er dog enige om at love næsten alt slags vejr. Uenigheden opstår om fordelingen.

De er dog enige om at fredag når man kører de frie træninger, at så bliver den højeste lufttemperatur lige under de 30 grader, men med udsigt til byger.

Lørdag vil der efter alt at dømme blive godt 30 grader varmt, så godt som tørt hele dagen.

Værre ser det ud for søndag. Stærke vinde vil være i området, nogle af vejrstationer siger endda da storm. Enkelte af stationerne mener at der er 30 % chance for at stormvejret kan ramme området omkring Circuit Gilles Villeneuve. Temperaturen søndag vil ramme i omegnen af 26 grader, men til gengæld er alle enige om at der ca. 75 % chance for regn søndag eftermiddag. Et par enkelte metrologer siger endda 90 %.

Skulle det blive regnvejr vil man sikkert være ekstra glad hos nogle af teamene. Det der mangler under tørvejrsbetingelser, kan blive opnået i regnvejr. Flere analytikere påpeger at Ferraris chancer vil være noget større hvis det skulle blive regnvejr. Men mon ikke at alle teams har gjort deres hjemmearbejde omkring dette også. En endegyldig forudsigelse kan desværre ikke gives. Derom er uenigheden for stor blandt metrologerne på stedet - endnu.

Dons

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Gilles Villeneuve - Formel 1 - FIA F1
  •