Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Han er tilbage

Clio Cup - DK 
11/06/05 

Clio CupClaus Hiort Frederiksen kører gæstebilen
Efter at HKH Prins Joachim sidste gang sad bag rattet af Fleggaard-teamets faste gæstebil, køres den denne gang af Claus Hiort Frederiksen, Vedbæk, der dermed er tilbage i Fleggaard Renault Clio Cup.
 

To gange tidligere har Beskæftigelsesministeren deltaget i klassen. Det skete ved Grand Prix Danmark og DM-Finalen sidste år, og man må virkelig sige, at Venstres toppolitiker har fået smag for bilsporten.

"Jeg beundrer aggressiviteten hos kørerne, hvor de går lige ud på banen og fyrer den af, mens jeg jo er lidt forsigtig," sagde Claus Hiort Frederiksen ved sidste års debut. "Når jeg kører 25 omgange, så bliver de sidste omgange rigtig gode, men det er bare lidt for sent, når løbet er på ti omgange!"

"Jeg vil ønske, at mange unge mennesker vil kunne få mulighed for at prøve kræfter med organiseret motorsport, for vi ser jo for ofte folk, der ikke kender deres grænser i trafikken, og det er denne her sport helt fantastisk god til."

Fleggaard Renault Clio Cup

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •