Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ambitionen er Top 10

Clio Cup - DK 
07/06/05 

Clio CupDer er en stålsat vilje bag overskriften. For Camilla Stephansen gælder det om at slutte i Top 10 resten af året.
 

Top 10 placeringer resten af sæsonen og en slutplacering i Top 10. Det er både ambitionen og målsætningen for Camilla Stephansen. Og det er absolut muligt. Camilla Stephansen har før vist at hun godt kan være med når det går stærkt. Flere af de mandlige kollegaer har sommetider fået en lille overraskelse når de har opdaget at det var Camilla de blev overhalet af.

Som en del af firkløveret i Pro-Four Racing, er Camilla en af de kører der gerne vil og kan placere sig helt fremme i den forreste del af feltet. Camilla erkender at Henrik Larsen, Per Poulsen og co. ikke sådan er at bide skeer med, men så er der placeringerne lige efter at kæmpe om. Første prøve kommer i den kommende weekend på Jyllandsringen hvor næste afdeling i Fleggaard Renault Clio Cuppen køres.


Camilla Stephansen her foran "Bette" K - alias Jacob Kristensen
(Foto: Motorsporten.dk)

Men inden da, skal der testes og trænes på Jyllandsringen. Hele teamet har sat onsdagen af til dette formål. Bilerne er blevet toptrimmet hjemme på værkstedet hos Pro-Four Racing, og Camilla og de andre tre kørere i teamet får nu denne mulighed for at finpudse deres form. Camilla Stephansen glæder sig også til det kommende kursus med teamets nye sponsor M. A. D. som er et firma der har specialiseret sig at øge motivation og indsats. Ikke kun indenfor motorsport, men også i mange andre sammenhænge.


Camilla Stephansen i tæt duel med HKH Prins Joachim
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Men inden da går det løs på Jyllandsringen i den kommende weekend. Renault Clio Cup klassen er en klasse hvor man kører både tæt og stærkt. Og med de mange deltagere i den yderst populære klasse, er der nok at se til. Men heldigvis har Camilla Stephansen et stærkt og solidt bagland i teamet hun kører i. Så kniber det med et eller andet, så er der altid en til at hjælpe, og det gælder også den modsatte vej. En god teamspirit som Camilla Stephansen er en del af.

Dons

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •