Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ternvalt klar igen

Clio Cup - DK 
06/06/05 

Clio Cup- efter Special Saloon Festivalen
For Clio Cup køreren Jesper Ternvalt, sluttede Special Saloon Festivalen ude i sandgraven efter en påkørsel, men nu er han og bilen kampklar igen.
 

Renault Clio raceren har været et smut forbi Ejby Specialværksted, hvor der blandt andet blev skiftet forbro samt en spindel, så raceren nu igen træder på alle fire hjul.

Men udover at raceren nu er kampklar igen, så arbejder Jesper også videre med sine egne færdigheder, og derfor drager han på onsdag til Jyllands-Ringen for at deltage i Jørgen Weinreich's kørekursus 'Lær Jyllands-Ringen at kende'.
Her vil Jørgen Weinreich og Bjarne Kragelund hjælpe ham med at finpudse form og setup, så han er klar til weekendens løb.


(Foto: Motorsporten.dk)

En stor fordel for Jesper ved at deltage i kørekurset, er udover den almindelige træning, også at han her får en mulighed for at have Jyllands-Ringen 'i ryggen', da det netop er her der skal køres i weekenden.

Der bliver i forbindelse med 'Juniløbet' afviklet to afdelinger af Clio Cup mesterskabet, hvoraf der pt restere 12 afdelinger - seks løbsweekender.
Efter de fire afdeliner der hidtil er kørt, indtager Jesper i øjeblikket 19. pladsen.

Med en racer i topform, samt frisk træning i erindring, så håber Jesper Ternvalt på en placering omkring top 10 til weekendens 'Juniløb'.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •