Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup Gr. N 2000

Nye tiltag skal hjælpe Bruno

Yokohama Cup
Gr. N 2000 

06/06/05 
Yokohama

Siden det sidste løb på Ring Djursland, er der blevet arbejdet en del med Bruno Rasmussens Peugeot 307, i håb om at han kan komme med frem i feltet hvor han gerne vil være.
 

Det kneb lidt med det hele på Ring Djursland i forbindelse med Special Saloon Festivalen, hvor Gruppe N 2000 kørerne kørte deres sidste to afdelinger.
Med siden da er der blevet arbejde ihærdigt på raceren, for at finde ud af hvorfor Peugeot 307'eren ikke kunne følge med de øvrige biler i klassen.
Det er der nu fundet en løsning på, ligesom al successballasten er taget ud af bilen, inden Bruno den kommende weekend skal stille til start i Juniløbet på Jyllands-Ringen.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Vi har arbejde med flere nye tiltag på raceren, så vi er meget håbefulde på, at vi nu igen kan være med fremme i feltet" - udtaler Bruno Rasmussen - "Jyllands-Ringen er min favorit- og 'hjemmebane', så her skal jeg være med i top 5."

Bruno ligger i øjeblikket på 8. pladsen i mesterskabet, her hvor der er afviklet seks ud af 18 afdelinger i mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 12/06/05 - Jyllandsringen - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup Gr. N 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: