Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Saxo Cup kørerne går travl tid i møde

Saxo Cup 
03/06/05 

Normalt lægger alle de danske motorløb spredt jævnt ud over sæsonen, men for Saxo Cup kørerne bliver der nu en meget travl 3 ugers periode.
 

Næste løb for Saxo Cup kørerne er den 11. og 12. juni på Jyllands-Ringen, hvor de kører deres 5. og 6. afdeling af dette års mesterskab.
Her skal de køre to løb af hver 10 omgange på Jyllands-Ringen's 2300 meter asfalt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag den 18. juni køres 7. og 8. afdeling af mesterskabet på Ring Knutstorp i Sverige, og her bliver der både et 'normalt' samt et langt løb.
7. afdeling køres over 15 omgange, og 8. afdeling over 25 ongange på den ca. 2000 meter lange og kuperede bane.
Bemærk: Dette er ikke et publikumsløb!

Weekenden derefter, 25. og 26. juni, er Saxo Cup kørerne igen i Sverige, denne gang for at deltage i Copenhagen Racing Grand Prix på Sturup Raceway.
Igen her køres der to afdelinger i mesterskabet, hvor der skal køres 11 omgange hvergang på den 2000 meter lange og ny ombyggede bane.

Mesterskabsførende Claus Christensen udtaler i den forbindelse:
"Det bliver hårdt ved materiellet, men vi har forberedt os godt, så det burde ikke blive noget problem. De to løb på Ring Knutstorp bliver noget længere end vi plejer at køre, så det bliver en spændende udfordring for os. Det værste er hvis der opstår større skader på bilerne, så kan det knibe med tiden til reparationerne, når der kun er en uge mellem løbene."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • 12/06/05 - Jyllandsringen - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her