Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Premiereløb får eget website

Baner 
02/06/05 

Speciel hjemmeside for DTC-løbet på Sturup Raceway
En helt ny form for hjemmeside har i dag set dagens lys i Danish Touringcar Championship. Vi kender naturligvis alle sammen den officielle hjemmeside, men derudover er der naturligvis også de enkelte DTC-baners hjemmesider, ligesom de fleste DTC-kørere og -teams med respekt for sig selv også har en egen hjemmeside.
 

Dagens nyskabelse består i en hjemmeside for et enkelt af årets ni DTC-afdelinger. Men nu er den pågældende DTC-afdeling også en nyskabelse i sig selv, for der drejer sig naturligvis om åbningen af den udvidede Sturup Raceway den 25. og 26. juni!

På adressen SturupRaceway.com er der i bedste filmpremierestil en præsentation af Copenhagen Racing Grand Prix, og her kan man finde alle mulige oplysninger omkring arrangementet, der vil bringe Danish Touringcar Championship tættere på København end nogensinde før. Man kan læse diverse fakta, tilmelde sig et nyhedsbrev samt følge færdiggørelsen af den nye bane.


Læs mere om:
  • 26/06/05 - Sturup Raceway - Danish Touringcar Challenge
  •