Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup 1601-2000cc

T.G.R.: "hvad sker der"

Yokohama Cup
1601-2000cc 

01/06/05 
Yokohama

Efter weekenden på Djursland må man sige at Team Go Racing kun havde problemer med setup og uheld på banen.
 

Tidtagningen gik ikke videre godt og, Team Go Racing køreren Gert Koustrup endte med at køre 16. hurtigste ud af 23 kører.


(Foto: John Jensen - DMKA)

I heat 1 blev Gert påkørt af en kollega under opvarmningen, en der ligesom Gert, selv troede at man skulle køre frem til sin startplads. Det endte med en tur i sandkassen og Gert måtte desværre starte fra pitten.
Da han endelig fik lov at køre var de andre allerede nede af trapperne til det andet sving, men efter 3 omgange var de bageste indhentet og ved løbets slutning blev der noteret en 15. plads til teamet.

I heat 2 gik starten godt Gert, han fik overhalet 2 konkurrenter, men nede i skoven stod en bil på tværs og der var gult flag. For at undgå påkørsel måtte Gert tage farten helt af, hvilket der desværre var en bagfrakommende konkurrent der ikke var helt enig i - denne overhalede, men fik, sikkert pga. tumulten, ikke nogen straf.
Resultatet på Focussen: et ødelagt skærm og dør.
Gert endte løbet på 15 pladsen.


(Foto: John Jensen - DMKA)

Gert Koustrup udtaler:
"Efter denne weekend må vi sande, at vi mangler et ordentligt setup og at vores lille kendskab til bilen er imod os, derfor vil vi prøve at få hjælp til setuppet; måske fra udlandet."

Vi ses på Jyllands Ringen den 11. - 12. juni, hvor jeg håber på færre buler, samt at folk vil respektere hinanden og signalerne fra flagposterne, så vi kan koncentrere os om fair race, i stedet for kampe udenfor banen.

Team Go Racing


Læs mere om:
  • 29/05/05 - Ring Djursland - Yokohama Cup Gr. N 2000
  •  
     

    Yokohama Cup 1601-2000cc nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: