1601-2000cc

31/05/05

- på Ring Djursland
Bruno Rasmussen var denne weekend på Ring Djursland, den af de danske baner der ligger længst væk fra hans 'base' i Tyskland.

Weekendens arrangement - Special Saloon Festivalen - bød på en fri træning samt to tidtagninger lørdag samt to løb søndag.

Allerede under den fri træning kunne Brune mærker at alt ikke var som det skulle være med hans Peugeot 307 racer, og han sluttede her som nummer 10 ud af de 24 biler der deltog i Gruppe N 2000 klassen.

Det blev til endnu en 10. plads i den første af tidtagningerne, hvor tiden var 0,9 sekund fra de hurtigste kørere i klassen.
I anden tidtagning var tidsforskellen vokset til 1,1 sekund, hvilket resulterede i en 11. plads.
Tiderne fra de to tidtagninger blev kombineret, og ud fra det genereres den endelige startopstilling, og på den stod der Bruno Rasmussen ud for startplads nummer 10, ikke det optimale udgangspunkt til første løb.

Det første løb var rimeligt statisk for Bruno, der løbet igennem 'hang fast' bag Søren Andersen's Seat, Bruno var klart hurtigst i svingene, men på langsiderne trak Seat'en fra, så der blev aldrig en reel overhalings chance, og Bruno måtte tage til takke med en placering som nummer 11.

Til løb nummer to blev der foruden nye dæk, også eksperimenteret lidt med dæktrykket, og det viste sig at være i den rigtige retning, så undervejs i løbet kørte Bruno sin hurtigste tid denne weekend.
Bruno sluttede løbet på 9. pladsen, to placeringer længere fremme end han startede.

"Det var en frustrerende weekend, hvor det kun blev til en 11. og en 9. plads, hvilket betyder at jeg nu glider lidt ned af pointskalaen" - udtaler Bruno Rasmussen - "vi skal have hele raceren gået igennem, og have fundet de tiendedele sekunder som vi mangler, og så må vi satse på at det går bedre til det næste løb."

Her hvor der er kørt seks afdelinger i Yokohama Cup mesterskabet, så ligger Bruno nu på 8. pladsen med 75 point.

Bruno Rasmussen er i øvrigt blevet kontaktet af Jan Kalmer, der er en af hans sponsore, han har tilbudt Bruno en træningsdag som hjælp i jagten på de manglende tiendedele - selv om Kalmer dog også mener at en del af problemet kan skyldes Bruno's 'runde stil'!
Bruno og bilen vejer for meget, og der skal sikkert arbejdes lidt med dem begge.