Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Jubilæumsløbet reddet

Baner 
31/05/05 

Sommerferieflytning truede DTC-løb på Ring Djursland
Planlægningen af det årlige DTC-løb på Ring Djursland har været længe i gang. Allerede i efteråret ansøgte Djurslands Motor Klub Autosport amt, politi og DASU om de nødvendige tilladelser til 40 års Jubilæumsløbet, der var planlagt til den 6.-7. august.
 

Men selv om alle tilladelserne kom i hus i god tid, opstod der pludselig tvivl om, hvorvidt løbet måtte finde sted.

Midtdjurs Kommune fandt nemlig i uge 8 ud af, at man ville rykke skolernes sommerferie med en uge, og da én af betingelserne i miljøgodkendelsen for Ring Djursland bl.a. er, at der ikke afvikles motorløb i sommerferierne, indløb der en klage.

Imidlertid har Fonden Ring Djursland Motorsport og Djursland Motor Klub Autosport fået lov til at afvikle 40 års Jubilæumsløbet som planlagt. Fonden og klubben havde nemlig allerede så store økonomiske forpligtelser overfor andre samarbejdspartnere, at Århus Amt ikke ville kunne sidde risikoen for en dominoeffekt af økonomiske sagsanlæg i den helt store klasse overhørig.


Læs mere om:
  • 07/08/05 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
  •