Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Værdifuld test

Danish
Touringcar
Challenge 

30/05/05 

DTC-kørere fik stort udbytte af løb på Ring Djursland
Det er fjorten dage siden, at der sidst blev kørt løb i Danish Touringcar Championship. Og der er yderligere fjorten dage til, at der atter skal kæmpes om points til Danmarks mest prestigefyldte mesterskab. Men det har nu ikke fået et par af kørerne i årets serie til at holde sig i ro. Rent faktisk var der to af dem, som i weekenden luftede deres DTC-biler.
 

Det skete på Ring Djursland, hvor man i weekenden kørte Special Saloon Festival. Her havde man fået trommet et felt på godt og vel 40 biler sammen, og det store antal deltagere gjorde, at feltet blev delt i en stor og en lille klasse, afhængig af tuningsgrad.

De to DTC-kørere, som havde tilmeldt sig løbet, var Klaus Verner, Silkeborg, og Michael Klostermann, Gørløse, der benyttede lejligheden til at få værdifuld test på den bane, som de skal køre på ved 40 års Jubilæumsløbet i starten af august. Ingen af dem havde endnu kørt på banen i år, men det fik de rig lejlighed til i weekenden, da der blev kørt to løb lørdag og to løb søndag.

Her endte Klaus Verner som weekendens store triumfator. Hustruen Vibeke skal nemlig nu finde plads til yderligere fire store pokaler i hjemmet i Silkeborg, for køreren fra LV Motorsport vandt alle sine starter! Det første af de fire løb lignede lidt et mini-DTC-løb, for her var Michael Klostermann næste mand over målstregen i sin gule Nissan Primera.


Klaus Verner (88) og Michael Klostermann (57).
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det var en god test," sagde Michael Klostermann, der kun havde planlagt deltagelse i lørdagens del af arrangementet. "Nu ved vi, hvordan vi står i forhold til Klaus Verner og en Peugeot, der er sat op ligesom fabriks-Peugeoterne, og her mangler vi kun et sekund. Men de faktiske tider på dagen, har vi svært ved at bruge til noget, for vi kunne ikke rigtigt bedømme, om banen var hurtig eller langsom i dag."

Kun en enkelt pokal blev det til for Nissan Primera-køreren. I lørdagens andet heat måtte han udgå med en ødelagt trækaksel, præcist som det skete for ham for fjorten dage siden ved Padborg Open.


Læs mere om:
  • 29/05/05 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her