Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso: Jeg tror på en topplacering

Formel 1 
29/05/05 

-Der er helt klart forskellige strategier idag
Fernando Alonso, manden der fører kampen om Mesterskabet efter en sensationel start på sæsonen, er ikke bekymret over sit teams relative dårlige indsats under gårsdagens kvalifikation.
 

Alonso formåede ´kun´ at placere sig som nummer seks, mens hans holdkammerat Giancarlo Fisichella måtte tage til takke med en niende plads.

Dette bekymre dog ikke Alonso, da han mener at vi vil se nogle særdeles interessante strategier i dagens løb, fra de forskellige teams. Dette kan der muligvis blive noget om, da vi så sent som forrige weekend i Monaco, så Renault raceren køre et uhørt antal omgange, før det første pitstop, nærmere betegnet, kom pitstoppet ikke før efter 50 omgange.


Mr.Cool tror han kan slutte i front
(Foto: renaultf1)

"Vi var lidt forbavset over at ende op som nummer seks, specielt da vi havde været blandt de allerhurtigste i testkørslerne om formiddagen, så hovedparten af forskellen, skal med stor sandsynlighed tilskrives, at vi kører med vidt forskellige mængder brændstof ombord. Men banen var samtidigt en god del langsommere under tidskørslerne end den havde været om morgen. Så alt i alt forbliver jeg optimistisk, og satser helt klart på en podium plads i eftermiddag."

K.D.

Læs mere om:
  • 29/05/05 - Nürburgring - Formel 1 - FIA F1
  •