Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Button: Vi bliver stadig straffet

Formel 1 
29/05/05 

-Vores motorer er for gamle!
BAR Teamets stjernepilot Jenson Button mener at grunden til deres dårlige kvalificering er at de må ´døje´ med deres gamle motorer, som stammer tilbage fra Imola hvor de som bekendt blev disket.
 

Button og holdkammerat Sato formåede kun at placere sig som henholdsvis nummer tretten og seksten under gårsdagens kvalifikations kørsler, og dette mener Button er fordi de ikke måtte bruge friske motorer, en direkte udløber af straffen fra Imola, hvilket betød at de måtte udvise ekstra stor forsigtighed, for ikke at overbelaste motorerne, da de skal holde hele løbsdistancen i dagens race.

"Jeg vil sige at vi er en del bagud, i forhold til det vi forventede, men man må huske på at vi måtte udvise speciel stor forsigtighed i går, da motorerne skal holde hele weekenden, og da de jo er de samme som vi havde på Imola, betyder det, at de ikke har kørt siden april, og det har stor betydning. Samtidigt var det absolut ikke optimalt at skulle køre som de første på banen, da den var særdeles langsom, på grund af manglende vejgreb, hvilket overraskede os lidt, da vi havde kørt gode tider forud for kvalen."


Må vi ikke bé om nye motorer?
(Foto: honda-gp)

"Men jeg er sikker på at vi kan kæmpe os frem fra vores startplaceringer og køre nogle point i hus." Udtalte en skuffet Button efter kvalifikationen.

K.D.

Læs mere om:
  • 29/05/05 - Nürburgring - Formel 1 - FIA F1
  •      D4 Enterprise Solutions