Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Djursland venter forude

Special Saloon 
27/05/05 

Den kommende weekend venter Ring Djursland på at få lagt MASSER af gummi på banen. Jeg kan ikke mindes så stor et deltager antal til et SSC løb 40 tilmeldte biler på nuværende tidspunkt!!!!
 

Er det ved at være nordens største racerklasse???
Nogen må ha arbejdet grundigt for sagen får at dette projekt skulle lykkes?

Vi i RaceTec glæder os rigtig meget til den kommende weekend, vi er i disse timer ved at finjustere de sidste ting på undervognen på vores Mazda MX3 1,8 V6.

Vi har trukket på en af eksperterne, nok den dygtigste i branchen, Johannes Graversen, der har hjulpet os med påsætning, Johannes blev desværre ikke færdig med egen bil, den røde lynhurtige Fiat X1/9, men lur mig om vi ikke ser ham senere i denne sæson.

Efter vi, til træningen på Ring Djursland i april, og åbningsløbet i maj på Jyllands Ringen, mener vi selv vi er nået rigtig langt med bilen, hvis bilen kan blive nr. 10 ud af 19 på JR, ja så er vores forventninger pludselig høje frem til denne weekend, da både Erik Byrgesen og John Rasmussen befinder sig rigtig godt på den bane.

Til alle jer der skal på Ring Djursland i weekenden, I er alle velkomne til at kommen ned for at se nærmere på bilen og få en snak med teamet.


Bilen er her med de sidste ændringer, i form af bemaling og reklamer.
(Foto: RaceTec)

Ved denne lejlighed byder vi også en ny sponser velkommen, vi har indgået en aftale med Big Wheels A/S, der blandt andet omhandler at Martin Skovgaard skal deltage som 3 mand når teamet skal kører 4 timers løb til oktober på Padborg Park.

RaceTec


Læs mere om:
  • 29/05/05 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her