Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Ekstra test

Danish
Touringcar
Challenge 

27/05/05 

To DTC-kørere prøver materiellet af i weekenden
Selv om der op til starten på 2005-sæsonen i Danish Touringcar Championship har været mange muligheder for at teste materiellet, så er Ring Djursland den af årets DTC-baner, hvor der har været de færreste muligheder for at få prøvet bilerne.
Og hvad gør de deltagende DTC-teams så?
 

Ja, man tænker lidt kreativt og finder en utraditionel løsning. Sådan én er både Klostermann Racing og LV Motorsport kommet frem til, for begge teams har nemlig valgt at tilmelde en bil hver til weekendens løb på banen, også selv om der ikke køres DTC.

Som navnet antyder, er hovedbegivenheden ved Special Saloon Festivalen på Ring Djursland en række løb for klassen, hvor stort set alle ombygninger er tilladt på bilerne, og det har de to teams udnyttet til at få afprøvet deres DTC-biler.


Michael Klostermann er en af de to DTC kørere der denne weekend deltager på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Da der denne weekend køres dobbelt program i Special Saloon Car klassen, så betyder det fire tidtagninger samt fire heat," siger Klaus Verner. "Det er faktisk mere træning for mig, end man får på en hel testdag, og så er det også vigtigt, at der bliver fire starter. Det er ikke noget, man så tit får mulighed for at træne."

I slutningen af april blev der afviklet en stor testdag på netop Ring Djursland, hvor mange DTC-teams var med. Men ikke LV Motorsport og Klostermann Racing.


Klaus Verner fra LV-Motorsport' tester' denne weekend på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Det bliver første gang, jeg skal køre med DTC raceren på Ring Djursland, så vi vil bruge weekenden til at eksperimentere med setup på raceren, mere end vi vil fokusere på resultater, men derfor vil jeg da alligevel gerne vise, at jeg kan blive bedre end nummer 16," udtaler Klaus Verner. "Men ellers så er vi mest af alt med for sjov."


Læs mere om:
  • 29/05/05 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her