Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jordan låner Renaults testkører

Formel 1 
26/05/05 

- til fredagens testkørsler
Renault teamet har 'udlånt' deres testpilot Franck Montagny til det næste Formel 1 løb, som bliver Tysklands Grand Prix på Nürburgring.
 

Renault teamet har for dette ene løb, udlånt Montagny til Jordan teamet, hvor han skal køre den tredje Jordan racer i morgen (fredag red.) med henblik på at give teamet, noget feedback omkring bilens egenskaber og selve opsætningen, forud for weekendens løb. Franskmanden vil derefter returnere til Renault teamet hvor han skal genoptage sine sædvanlige løbsrutiner.


Denne weekend holder GP2 køreren Franck Montagny fri fra Renault teamet, for at hjælpe Jordan teamet.
(Foto: Renault)

Teamchef Flavio Briatore udtalte:
"Vi har længe arbejdet på at give Franck en chance under en løbsweekend, så han kan fremvise sit store potentiale, og dette er et godt udgangspunkt, da han under morgendagens testkørsler, vil få bilen at føle, i et race setup. Samtidigt er vi glade for at kunne hjælpe Alex Schneider og teamet, som vil få uvurderlige informationer og feedback, af en erfaren testkører der har erfaring fra et topteam. Jeg tror det bliver til stor gavn for alle parter."

K.D.

Læs mere om:
  • 29/05/05 - Nürburgring - Formel 1 - FIA F1
  •