Stor spænding i toppen

WTCC
27/05/05

- af verdens mesterskabet for standard biler
Efter Silverstone er kampen i toppen af WTCC serien igen tæt, kun 5 point skiller de 4 forreste, efter tyskeren Dirk Müllers flotte indsats hvor det lykkedes ham på trods af max handikap vægt i bilen, at score 3 point, så han bevarer føringen med i alt 32 point og på en 2 plads ligger italienske Gabriele Tarquini med 30 point.

Både Dirk Müller og Taquini har alvorlige advarsler fra organisationens side over sig, som kan koste dem vigtige point.
Dirk Müller har en advarsel fra løbet i Monza, som hvis han igen laver en lignende forseelse vil koste ham 5 point. Han fik en mindre advarsel i Silverstone, da han efter en afkørsel fik hjælp af officiels i kvalifikationen.
Gabriele Tarquini har en straf på 10 point hængende, efter han kørte Seat køreren Peter Terting af banen på Silverstone.

Næste løb i den spændende serie køres på Imola den 29. maj, og der er nu pludselig 3 teams som byder ind med vindere.
Alfa Romeo kom tilbage i top striden efter Silverstone og det spanske Seat team med Ricgard Rydell i front har ligeledes vist at de kan true BMW, især efter deres flotte 1-2 sejr i andet løb på Silverstone, især deres satsning med Jason Plato, som fik en 8 plads i første løb og en 2 plads i det andet.
Jason Plato er igen med på Seat's hold på Imola.

I de privates mesterskab er det suveræne Marc Hennerici fra Tyskland der fører med 54 point over svenskeren Carl Rosenblad, med 27 point.

Følg WTCC på Eurosport, live allerede søndag morgen kl. 9:00 og igen når første løb starter kl. 15:00.
I studiet sidder Per Olander og Peter Måløe.