Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom K og Shumi

Le Mans 
27/05/05 

Le MansPå den officielle Le Mans web-site sammenligner man Tom Kristensen med Michael Schumacher. Tom K er sportcarracings modstykke til Formel 1's Michael Schumacher hedder det, det lyder flot, og er vel ikke helt ved siden af.
 

Man kan vel også godt sammenligne d'herrers biler. Audi R8´eren og Ferrari´s Formel 1'ere har været suveræne i det nye årtusinde: Ferrari/Schumacher har vundet samtlige VM-titler, ligesom Tom K og Audi har vundet samtlige Le Mans-løb.Er det Tom K eller Shumi der er den 'største'?
(Grafik: Ulrik Them Poulsen)

MEN nu ser det ud til for begge parter, at nye tider er på vej. Lad os håbe, at Audi'en lige klarer dette års Le Mans. En del tyder på, at "det hænger" på Audi og Ferrari, for Schumi's og Tom K's evner bag et rat fejler vist ikke noget!

Them

Se flere af Ulrik Them Poulsen's tegninger