Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Kører information

Forbedrede arbejdsforhold

Kører info 
26/05/05 

- for Ring Djurslands officials øger sikkerheden
Ikke nok med at pitten er blevet udviddet, banen blevet gjort bredere og sikkerheden øget med mere autoværn, Fonden Ring Djursland Motorsport og DMKA har også forbedret forholdene for banens officials.
 

Der er op til denne sæson blevet bygget helt nye flagposter, som består af kæmpe brøndringe hvori der er blevet støbet gulv samt monteret parasolholder.
De nye beton flagposter er, i kombination med nye autoværn foran dem, blevet meget sikrere for banens officials, ligesom de også giver dem bedre udsyn over banen.


(Foto: John Jensen)

Men ikke nok med at der er bygget nye flagposter, enkelte af dem er samtidig blevet flyttet til steder hvor de bedre kan ses af kørerne når disse følger idealsporet, ligeledes er en enkelt flagpost blevet nedlagt.

Flagpost nummer 5, den på vej op af bakken efter hårnålen for enden af 'Trapperne', er blevet flyttet over på den anden side af banen.

Det samme gør sig gældende for flagpost 8, den der befinder sig på vej op af bakken efter 'Skoven'.
Her er sandfanget på ydersiden af banen blevet udviddet væsentligt, efter at man har kunne fjerne en del af den jordvold som flagposterne tidligere stod på.

Flagpost nummer 6, der tidligere stod i 'Depotsvinget', er nu helt nedlagt.


Her kan du se alle flagposternes placering på Ring Djursland.
Det er flagpost 5 og 8 der er flyttet i forhold til tidligere.
(Grafik: John Jensen)

Med disse ændringer er der meget nyt som kørerne skal tage sig i agt for, når de første gang kører ud på banen den kommende weekend, i forbindelse med Special Saloon Festivalen.


Hr. Nielsen

Ny tidsplan for Special Saloon FestivalenLæs alt om Special Saloon Festivalen


Læs mere om:
  • 29/05/05 - Ring Djursland - Special Saloon
  •