Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Ternvalt var hurtig

Clio Cup - DK 
25/05/05 

Clio Cup- da der blev plads til Special Saloon Festivalen
En af de kørere der i første omgang var på ventelisten, på grund af overtegning til Ring Djurslands store Special Saloon Festival, var Clio Cup køreren Jesper Ternvalt, der nu alligevel får mulighed for at komme på banen denne weekend.
 

Da arrangørene i går valgte at dele de to Special Saloon Car klasser, blev der også nogle ledige pladser i dem begge, og her var Ternvalt en af de første til at melde sig.


(Foto: Motorsporten.dk)

I forbindelse med Special Saloon Festivalen, så kan Tervalt stille op i Special Saloon Car klasse 1, og da denne klasse skal køre fire løb denne weekend, så er det værdifuld træning han får her.

Selv om de fleste af de kørere, han stiller op med til dette løb er kørere han ikke normalt kører imod, så bliver der alligevel mulighed for at måle sig i forhold til Clio Cup feltet, da yderligere et par kørere fra klassen stiller op.
Ternvalt får således selskab af Clio Cup kørerne Steffen Larsen og Jacob 'Bette K(o)' Kristensen.

"Jeg glæder mig til weekenden på Ring Djursland, det er altid meget hyggeligt at være deroppe" - udtaler Jesper Ternvalt - "Special Saloon Festivalen er en perfekt træningsmulighed, der bliver masser af kørsel, fire tidtagninger, fire starter og dermed masser af løbstræning. Selv om vi blev tilmeldt i sidste øjeblik, så er vi alligevel klar, og lige nu er Flemming Borg ved at lægge sidste hånd på klargøringen af min Clio Cup racer."


Hr. Nielsen

Læs alt om Special Saloon Festivalen

Læs mere om:
  • 29/05/05 - Ring Djursland - Special Saloon
  •