Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Dunlop test på Magny-Cours

Le Mans 
25/05/05 

Le MansDe tre Dunlop LMP1 teams der skal køre på Le Mans - Jota Zytek, Jim Gainer Dome og Racing for Holland Dome - testede onsdag og torsdag i sidste uge på Magny Cours.
 

Formålet med testen var, at finde de optimale compounds, specielt til nat kørslen på Le Mans.

Der blev kørt stærkt på Magny Cours, men der er selvfølgelig ikke offentliggjort nogen tider. Kortene holdes tæt til kroppen for tiden.

Team Jota arbejdede hårdt med aerodynamikken og teamet mener at de kan 'triple stinte' dækkene om natten, hvilket helt sikkert er en fordel.

Racing for Holland er også klar til tesdagen på Le Mans den 5. juni, efter denne afsluttende test på Magny Cours, men Jan Lammers ved dog godt at han lige som de tre Audi'er er handikappet specielt på Mulsanne langsiden, da de aldrende LMP900 biler jo køre med øget vægt og begrænset indsugning.

Det betyder at teamet overhoved ikke vil gå hårdt efter en godt kvalifikation, og de har derfor heller ikke kvalifikations dæk med. LMP900 bilerne er simpelthen for langsomme til at køre en pole position hjem til Le Mans 2005.

Det må siges at LMP900 teamne nu er klar over at de ikke kan følge de nye LMP1'er, men afskriv ikke helt de gamle biler!

Vejgaard

Læs mere om:
  • 19/06/05 - Le Mans - Le Mans
  •