Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Den ny pit på Ring Djursland

Baner 
24/05/05 

- bliver indviet i forbindelse med Special Saloon Festivalen
Der hersker i disse dage stor travlhed på Ring Djursland, hvor håndværkerne er ved at lægge sidste hånd på på de store anlægsarbejder på banen.
 

Det som først og fremmest vil vil falde folk i øjnene, når de ankommer til Ring Djursland denne weekend til Special Saloon Festivalen, er den udviddede pit, som nu er vokset med 900 kvadrat meter.
De ekstra kvadratmeter betyder at pitten nu er den største herhjemme.


(Foto: John Jensen)

Men folkene bag Ring Djursland har haft travlt med meget andet en bare selve pitudviddelsen, som også har medført en anderledes og meget længere pitindkørsel, der nu starter nede midt i opløbskurven.


(Foto: John Jensen)

Mens vi er ved opløbskurven, så får en stor del af den nu også ny belægning, så den fremstår helt jævn i idealsporet på vej ud på langsiden.

Også langsiden er ændret, eller rettere den del af opløbssvinget der går ud i den korte langside, her er banen på det første 80 meter blevet 4,5 meter bredere!


(Foto: John Jensen)

Der er rundt langs banen blevet opsat mere autoværn, så banen nu fremtræder endnu mere sikker.
Det drejer blandt andet om 140 meter på vej ud af 'skoven', 40 meter på højre side på vej ned af 'trapperne', hele vejen mellem den nye pitindkørsel og den korte langside, samt foran nogle af flagposterne.

Sikkerheden er også blevet øget for banens officials, dels med autoværnene, og dels er der blevet bygget helt nye 'tårne' til dem, ikke kun for at øge sikkerheden, men også for at give dem bedre udsyn, og for at de bedre kan ses!

Så når du kommer til Ring Djursland denne wekend, så tag dig god tid til at se alle disse ændringer og forbedringer - det er et stort arbejde som Fonden Ring Djursland Motorsport, DMKA samt alle de frivillige hjælpere her har udført.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 29/05/05 - Ring Djursland - Special Saloon
  •